.    

Op 30 april organiseert de Vereniging Nederland-Maleisië een bijeenkomst met een zeer gevarieerd programma. Iedereen is daarbij van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats in Theater Branoul, Maliestraat 12, Den Haag en begint om 14.00u (inloop vanaf 13.45u).
Voor een pauze zijn er na een welkom door voorzitter Bert Lever drie presentaties:
– ‘Vernieuwende perspectieven voor de Nederlandse presentatie in het museum en oude Stadhuys Melaka’ door Hans van de Bunte, museumconsulent.
– ‘Een duik in de bescherming van de onderwaterwereld in Maleisië – mariene
natuurbescherming door WWF Maleisië’ door Malou van Kampen, WWF.
– Maleise vlaggen in de collectie van het Nationaal Militair Museum, door Paul van Brakel, conservator Nationaal Militair Museum.
Na een pauze volgt nog een kort programma (in het Engels), waarbij Bert Lever en Hans van de Bunte beiden zullen vertellen onder de titel ‘What Malaysia brought me’. Hierna vindt de overdracht van het voorzitterschap van de vereniging van Bert Lever aan Hans van de Bunte plaats. Tot slot zal de Maleisische ambassadeur in Nederland H.E. Dato’ Nadzirah Binti Osman spreken.
De bijeenkomst zal rond 16.15u gesloten worden waarna nazit met hapjes en drankjes. Einde 17.30u.
Opgeven voor de bijeenkomst is noodzakelijk, aanmelden via secretaris@nederland-maleisie.nl vóór 21 april. Kosten € 15,00 (leden; jongere leden € 10,00) en € 22,50 (niet-leden). Graag z.s.m. overmaken naar NL78INGB0001298416 t.n.v. Vereniging Nederland- Maleisië, Leiden, o.v.v. bijeenkomst 30 april.