Op 4 november zal Maarten Lubbers in Naturalis (Leiden) een presentatie verzorgen over biodiversiteitsonderzoek in Borneo.
In maart 2019 maakte hij deel uit van een groep studenten die vanuit de Universiteit Leiden onderzoek deed naar biodiversiteit en ecologie in het tropisch regenwoud van Maleisisch Borneo. Tijdens zijn lezing zal Maarten een samenvatting geven van verschillende hoogtepunten uit het onderzoek. Ook zullen vragen aan de orde komen als: Wat onderzoeken de studenten precies en waarom? Waar ligt hun passie?

De bijeenkomst begint om 16.00 uur. Na afloop is er gelegenheid na en bij te praten onder het genot van drankjes en hapjes (einde 18.30 uur).
VNM-leden hebben gratis toegang tot presentatie en samenzijn na afloop. Andere belangstellenden betalen 10 euro, ter plaatse te voldoen. Aanmelding (vóór 27 oktober) is noodzakelijk via secretaris@nederland-maleisie.nl.